Livrare gratuită la comenzile de peste 300 lei

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Despre noi

Lansat la începutul lui 2008, Magazin Ultras este un magazin online ce propune fanaticilor de pe arenele sportive, si nu numai, o gama variată de îmbracăminte, de la tricouri la geci şi accesorii. Pe lângă asta oferim cumpărătorilor fideli şi posibilitatea de a comanda produse în avans, dintr-o ofertă bogată a brandurilor Lonsdale, PGWEAR, Fred Perry şi multe altele. Grupurile organizate îsi pot face propriile obiecte personalizate, cu numele şi logoul lor.

Pentru a comanda trebuie să selectati produsele dorite de pe site si sa le adaugati la lista de cumparaturi, apoi sa ne trimiteţi comanda, dupa ce aţi completat adresa şi datele voastre de contact. Dacă nu reuşiţi să plasaţi comanda,contactati-ne direct. La rubrica REGULAMENT veţi mai gasi şi detalii despre cum puteti comanda, politica siteului precum şi alte informaţii. Nu ezitati să ne contactaţi în legatură cu orice solicitare.

Magazin Ultras distribuie cu mândrie marci cunoscute pe plan național sau european
PGWEAR – marcă de îmbăcăminte dedicată suporterilor de fotbal, fondată în 2006. PGwear distribuit în România exclusiv prin Magazin Ultras. 

  • Mergând de mulți ani pe stadion nu am găsit nici o marcă de îmbrăcăminte care să se identifice pe deplin cu cultura noastră. Acesta a fost principalul motiv ce ne-a determinat să creem brandul PGwear. Fiind înarmați doar cu pasiune și cunoscund foarte bine fenomenul ultras din Europa am început să creem haine pentru suporterii de fotbal. Încă de la început am fabricat produse de calitate, cu un design deosebit în tiraje limitate. Toate produsele noastre sunt confecționate în Polonia, folosim doar materiale de top și suntem atenți la cele mai mici detalii. Colaboram cu designeri talentați din întreaga lume și considerăm că tot ce am făcut până acum a fost din pasiune. Astăzi, avem cu siguranță mai multă experiență și vom încerca șă fim din ce în ce mai buni. Ne vedem pe stadion!

De ce Ofensiva, de ce Ultras?
Pentru că nu orice ofensivă e Ultras, și nu orice ultras e ofensiv. A fi ofensiv nu presupune a fi ofensator și nici nu implică neapărat agresivitate ori dorință de cucerire. În sensul pe care i-l dăm noi, ofensiva e opusul pasivității – am răbdat prea mult, am amânat resemnați sau am comentat de la distanță, fără a ne implica activ, fără a aduce roade și plus-valoare, fără a ne apăra cu adevarat drepturile si libertatile.
Și dacă tot dăm fotbalului înțelesuri și metafore nebănuite de alții, atacul e de multe ori cea mai bună apărare. Practic, luam atitudine, ridicăm steagul, stăm în picioare și ne cerem răspicat libertatea, ne apăram valorile. Stați alături de noi și veți descoperi treptat mai multe elemente care se combină în starea, spiritul, fenomenul, comunitatea Ultras.

Spunem comunitate pentru ca asta vrem să devenim cu adevarat – suntem deja una, dar una inactiva, necoagulată, neunitară. Prind aceste produse vestimentare ne propunem să o activam, să-i dăm un liant în plus, să o sustinem în fața detractorilor neinițiați, să o predăm nepătată continuatorilor.

De ce cocarda tricoloră? Pentru că puterea simbolulului depășeste de multe ori cuvintele. Pentru că cei care au folosit-o la noi întâia dată, pașoptiștii, o vedeau ca pe semnul lor distinctiv, ca pe inima din afara pieptului, ca pe ținta care se auto-sacrifică, ca pe îmbinarea cromatică a unui ideal. Pentru că pusă pe avioane, poartă până la cer visul unei națiuni.PATRIOT – brand autohton de îmbrăcăminte. Gândit și creat pe meleagurile românești. Înspirat din dorința de afirmare a valorilor naționale, din respectul enorm pe care-l avem pentru stămoșii noștri. Prin aceste materiale dorim să punem la loc de cinste tricolorul românesc. Suntem mândri că suntem români.

Cu siguranţă mulţi dintr noi am observat în ultimii ani apariţia în rândul suporterilor atât din ţara noastră cât şi din afară a celebrului Brand Lonsdale London. Hanorace, şepci, tricouri sau încălţăminte Lonsdale London vedem tot mai des în rândul suporterilor polonezi, englezi, germani sau ruşi, sau în rândul ultraşilor din Grecia, Ungaria, Serbia sau Croaţia.

Lonsdale London este un brand de box şi de îmbrăcăminte care a fost fondat în Lonsdra anului 1960. Fostul boxer Bernard Hart a conceput acest brand înfiinţând o companie ce producea exclusiv echipament pentru box, dezvoltându-se apoi prin producerea de îmbrăcăminte pentru toţi oamenii de rând. Numele brandului vine de la Hugh Lowter, al cincilea conte de Lonsdale, un nobil englez foarte pasionat de sport care, in 1891, a organizat primele meciuri oficiale de box cu mănuşi, ca urmare a faptului că lupta cu pumnii descoperiţi a dus la moartea a trei pugilişti până la acea vreme. Contele Hugh Lowter a crat atunci “Centura Lonsdale”, un premiu care se acordă campionilor britanici şi în zilele noastre.

Printre celebrităţile care se îmbrăcau în acei ani de la Lonsdale se găseau Paul McCartney, Gregory Peck, Anthony Quinn sau Tonny Curtis. Dintre pugiliştii care au folosit echipamentele produse de Lonsdale London se remarcă mari campioni ai boxului precum: Sugar Raz Robinson, Joseph William Cazaghe, Richy Hatton, Audley Harrison, Carl Froch, Muhammad Ali sau Lennox Lewis.

În timpul dezonului 2005-2006 din Anglia, Lonsdale a fost distribuitorul de echipamente de joc pentru echipele de fotbal Blackburn Rovers, Brentford, Swindon şi Millwall.

 

“Patriotism în 3D” – o nouă modalitate de prezentare a naționalismului românesc Proiectul “Patriotism în 3D” a fost lansat în ideea de a readuce principiile naționalismului românesc în viața românilor într-un format nou, aparte, original.

Brandul de haine Hooligan Streetwear a luat fiinţă în anul 1993, în Germania, la  iniţiativa a doi prieteni,

iubitori de  muzică şi fotbal. S-a remarcat imediat în întreaga Europă datorită stilului său hardcore.

În România, sunt puţini cei care cunosc acest brand, la adevarata lui valoare. Totuşi cei care l-au încercat, au remarcat  rapid calitatea materialului, şi stilul deosebit, rar întâlnit la alte firme.
De-a lungul timpului, brandul a prins contur şi asupra indistriei muzicale, trupe străine ca Sepultura, Biohazard sau Motorhead, devenind fani ai stilului Hooligan Streetwear. De asemenea, nu putem uita strânsa legatură cu fotbalul, multe din modelele de haine purtând inscripţii precum HOME OF FOOTBALL.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop